Karriär på
Proton Group

Vi är en arbetsplats som vill att alla ska få växa och utvecklas. På Proton Group arbetar en härlig mix av människor med olika bakgrunder, kompetenser och personligheter – som tillsammans bildar en gemenskap vi värdesätter högt.

Människorna som arbetar hos oss har vi valt utifrån både inställning och kompetens,
med en förväntansbild om att du som medarbetare är duktig på att samarbeta, är proaktiv och vågar vara nytänkande i ditt sätt att lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor. Vi älskar att se människor utvecklas och uppmuntrar dig som vill ta nästa steg i din karriär att utforska möjligheten hos oss. Vi lyssnar på dig och välkomnar modiga idéer och spännande initiativ som kan ta både dig och oss som företag framåt. Så länge du har viljan har vi verktygen som krävs för att hjälpa till.

En del av något större

Hos oss finns det många karriärvägar att välja mellan. Att arbeta på Proton Group innebär att du är en del av en grupp som består av flera verksamheter, som arbetar tätt med varandra. Det öppnar upp möjligheter för dig som medarbetare att få utvecklas inom flera områden och välja olika karriärvägar via våra bolag.

För oss är det viktigt att du som jobbar på Proton Group känner dig inkluderad och trivs, samtidigt som vi hela tiden hjälper varandra att uppnå grymma resultat. Det är då vi mår som bäst – när vi tillsammans som ett team skapar bra arbetsdagar för alla, oavsett vilket verksamhetsområde eller bolag du tillhör. Hos oss är det människorna som formar arbetsplatsen, inte tvärtom.

Möt våra medarbetare

Lediga tjänster

Vill du ta nästa steg i din karriär?
Här hittar du våra lediga tjänster som finns just nu.

Är du morgondagens
stjärna?

Är du en driven person som vill göra din praktik eller ditt examensarbete hos oss? Vi vill bygga starka och långsiktiga band med dig som studerar och har flera verksamhetsområden du kan få vara med att utforska, påverka och lära dig mer om. Hos Proton Group ger vi dig möjlighet att omvandla dina teoretiska kunskaper till praktisk erfarenhet på en spännande arbetsplats fylld med människor som älskar att utvecklas, vågar tänka nytt och förstår värdet av ett bra samarbete.

Vi hoppas på att kunna ge dig bra erfarenheter och värdefull kunskap, samtidigt som vi får möjligheten att lära oss av din kompetens och dina idéer. Varmt välkommen med din ansökan!

Intresseanmälan

Engagemang

Vi värnar om samhället där vi verkar, och vill vara en trovärdig aktör som bidrar med jobb och aktiviteter som stärker livskvaliteten för många. Det handlar förstås om sunt förnuft och är en förutsättning för att vi ska hitta rätt medarbetare och få sälja våra produkter och tjänster.

Vill du veta mer om hållbarhet
och våra engagemang?

Hållbarhet

Karriärvägar

På Proton Group anpassar vi karriärmöjligheter efter våra medarbetare. Du kan både vidareutveckla din kompetens eller utbilda dig inom ett annat verksamhetsområde. Allt handlar om vilka mål du har – och vi vill hjälpa dig att uppfylla dem.
Därför investerar vi i utbildning och kompetensutveckling under arbetstid och rustar dig som medarbetare för nästa steg.

Här kan du läsa om olika karriärval och framsteg som våra medarbetare gjort hos oss.

  • Jag började som inhyrd konsult som resurs, men efter 6 mån insåg dem att jag behöves mer. Nu har jag varit anställt här i två år.

    Ingela Barkman Ekonomi, Proton Group Läs mer
  • Jag har jobbat här sedan jag var 16 år. Min farmor och farfar jobbade här på 60-70 talet och trivdes mycket bra, det gjorde att jag intresserade mig för att börja jobba här. Jag är inne på mitt 47:e år på Proton Engineering.

    Zdenko Krivohlavek Driftledare, Proton Engineering Läs mer

Vill du
veta mer?

Nyfiken på jobb, examensarbete eller praktik på Proton Group?
Välkommen att kontakta oss på HR.

Kontakta oss

Enjoy
succeeding
together.®