Hej Zdenko Krivohlavek

Jobbar som: Driftledare

Jobbar på: Proton Engineering

Det som driver mig framåt i mitt arbete är att vara en bra lagledare som ser till att alla i gruppen från glänsa i sina respektive maskingrupper så att de gör ett bra jobb effektivt och med rätt kvalitet. 

01

Hur hamnade du på Proton?

”Jag kände till företaget genom att min farfar och farmor jobbade här på 60-70talet och trivdes mycket bra, det gjorde att jag intresserade mig för att börja jobba här. Vid 16års ålder deltog jag på en lärlingsutbildning som anordnades av företaget som då hette Anders Krahner AB. Jag tyckte att manuell MAG svets var mest intressant att jobba med så då fick jag en bra utbildning på fabriken vilket ledde till att jag svetsade i 23 år. På grund av hälsoproblem fick jag skola om mig till rörbockningsställare på samma bockmaskiner som jag har jobbat med i 24 år nu.”

02

Vad driver dig framåt i ditt arbete?

”Det som driver mig framåt i mitt arbete är att vara en bra lagledare som ser till att alla i gruppen får glänsa i sina respektive maskingrupper, att de gör ett bra jobb effektivt och med rätt kvalitet.”

03

Vad gör du helst på fritiden?

”Då vill jag helst läsa Teknikens värld och Vi bilägare och titta på YouTube, speciellt om sportbilstester. Spela biljard tycker jag är roligt, likaså bowling – även om jag inte är så bra på det.”

04

Om du måste välja – aldrig mer få vistas inomhus eller aldrig mer utomhus?

”Aldrig mer inomhus, jag vill vara utomhus!”

Min farmor och farfar jobbade här på 60-70 talet och trivdes mycket bra, det gjorde att jag intresserade mig för att börja jobba här och det har jag gjort sen jag var 16 år.

Enjoy
succeeding
together.®