IFK Värnamos läger slår rekord!

IFK Värnamos superpopulära fotbollsskola slog rekord i år! Årets upplaga lockade 419 fotbollstokiga barn från hela landet – och lika många tjejer som killar. ”Det här är ett kul-läger med bara skratt och glädje, där man träffar nya kompisar!”, förklarade IFK Värnamos Nico Eremedis som fick god hjälp av elitspelarna från IFK Värnamos lag i Superettan och Division 1.

IFK Värnamos Almasa Pandzic, som också spelar för Bosnien-Hercegovinas U-19-landslag, var en av dem som fanns på plats för att coacha framtidens fotbollstalanger.

”För mig är det självklart att vara med och ge tillbaka. Jag har väldigt fina minnen från just det här lägret som jag alltid var med på när jag växte upp. Och jag älskade glassen man fick sista dagen, så den ser jag fram emot i år också!”, skrattade Amina.

Vi på Proton Group är stolt sponsor av IFK Värnamos fotbollsläger och vi har fått förmånen att vara med och rikta särskilt stöd till syskon och funktionshindrade. Med vår hjälp har klubben fått möjlighet att erbjuda syskonrabatt – och i år var det hela 166 syskon som tog chansen att vara med. Kul tycker vi! #enjoysucceedingtogether®

Fler nyheter

Enjoy
succeeding
together.®